Буди одговоран...
према духу и телу!
Театрић Музеја - сваке суботе у 11 сати
Археолошка конференција
„Словени и њихови суседи у 1. миленијуму н.е.“
Платформа еМУЗЕЈ

Koncert "Zvučne slike iz Vojvodine"

.

U sredu, 24. decembra 2014. godine u 19 sati, Dunavska 37, umesto predavanja za početnike, održaće se koncert Aleksandra Beljanskog "Zvučne slike iz Vojvodine".

Audio-vizuelni umetnički projekat "Zvučne slike iz Vojvodine" autora Aleksandra Beljanskog. deo je muzičkog koncepta nazvanog jednostavno "Muzika prirode". Nastao je, sada vec daleke, 1995. godine kada je autor snimio svoj prvi instrumentalni muzički album "Himna Šume". Od tada pa do danas programski karakter muzike i teme iz prirode, njene zaštite i Ekologije uopšte, postaju sve prisutniji u stvaralaštvu Aleksandra Beljanskog. Aleksandar stvara i niže instrumentalne kompozicije u kojima dominiraju prikazi prirode svrstani u muzičke cikluse: "Himna Šume","Green Light" i "Astro udar", a trenutno radi na još dva nedovršena muzička albuma pod nazivom "Civitas" i "Rukopis".

Pozivamo Vas da se prepustite zvucima i slikama koji će Vam okrepiti i oplemeniti dušu, baš kao i naša pitoma panonska priroda koja je inspirisala nastanak ove muzike.

Povezani članci