Буди одговоран...
према духу и телу!
Театрић Музеја - сваке суботе у 11 сати
Археолошка конференција
„Словени и њихови суседи у 1. миленијуму н.е.“
Платформа еМУЗЕЈ

Музеј Војводине се отвара за посетиоце

.

Поштована публико,

Музеј Војводине од уторка, 19. маја 2020. године, после готово два месеца паузе изазване пандемијом Корона вируса, и физички отвара своја врата за публику.

Посетиоци ће поново моћи директно да уживају у сталним поставкама Музеја на којима је представљена прошлост територије Војводине од праисторије до средине 19 века; територија Војводине у Првом и Другом светском рату и тематика присаједињења Војводине Србији. Такође и тематска изложба: Драган Радовановић (1949-2018), после паузе изазване пандемијом, наставља свој галеријски живот.

Уз све мере заштите: дезо-баријеру, средства за дезинфекцију руку, обавезну употребу маски за посетиоце, кустосе и водиче, као и уз ограничен број групних посета од 5 особа на једног кустоса/водича, враћамо се уобичајеном ритму рада.

Групне посете је, као и до сада, потребно најавити на електронску адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., путем исте адресе можете добити одговоре и на сва додатна питања.

Радно време Музеја остаће непромењено: уторак-петак од 9 до 19 сати, субота-недеља од 10 до 18 сати.

Цене улазница су непромењене: 200 динара за одрасле, 150 дин за пензионере/студенте/ђаке; улаз се не наплаћује за децу до 7 година, као и за особе са инвалидитетом и њихове пратиоце.

Иако смо се путем веб странице Музеја и друштвених мрежа свакодневно дружили и током ванредног стања, ништа не може заменити непосредни контакт и дружење у Музеју, тако да Вас са нестрпљењем очекујемо.