Буди одговоран...
према духу и телу!
Театрић Музеја - сваке суботе у 11 сати
Археолошка конференција
„Словени и њихови суседи у 1. миленијуму н.е.“
Платформа еМУЗЕЈ

Prezentacija „Pozicioniranje muzeja kao ustanova kulture u digitalnom okruženju“ za direktore pokrajinskih muzeja

.

U petak, 4. juna 2021. u 10 časova u Muzeju Vojvodine (Dunavska 35) održaće se susret direktora pokrajinskih muzeja.

Tokom ovog susreta prisutnima će se obratiti Dragana Milošević, pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama, mr Tijana Stanković Pešterac, direktorka Muzeja Vojvodine, a Mladen Maksić, direktor kompanije Plej medija, održaće predavanje na temu: Pozicioniranje muzeja kao ustanova kulture u digitalnom okruženju.

Istog dana, u rad će biti pušten i novi veb sajt Muzeja Vojvodine.

Cilj susreta je međusobno upoznavanje, dogovori o saradnji, ali i predstavljanje mogućnosti digitalizacije u domenu prezentacije i promocije kulturnog nasleđa.

Događaj su podržali prijatelji Muzeja: kompanije Play Media i Positive, te restoran G.IMI.

 

 

Agenda događaja

9.45 – 10.00 časova: okupljanje

10 – 10.10 časova: pozdravna reč gospođe Dragane Milošević, pokrajinske sekretarke za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama

10.10 – 10.20 časova: uvodna reč mr Tijane Stanković Pešterac, direktorke Muzeja Vojvodine

10.20 – 11 časova: prezentacija Mladena Maksića, direktora kompanije Plej medija na temu Pozicioniranje muzeja kao ustanova kulture u digitalnom okruženju

11 – 11.15 časova: diskusija

11.15 – 12 časova: koktel i druženje

 

Mladen Maksić je marketing konsultant sa višegodišnjim iskustvom u digitalnom marketingu, poslovnoj analizi i razvoju poslovanja.

Vodio je tehničke i poslovne timove u IT i marketing industriji i sarađivao sa velikim brojem klijenata od startup-a do svetskih multinacionalnih korporacija, a danas radi kao generalni menadžer marketing agencije Plej Media, čija je osnovna ekspertiza digitalni marketing sa posebnim fokusom na kreiranje i implementaciju naprednih marketing strategija i optimizaciju veb sajtova za pretraživače.

Osim rada u marketing agenciji, angažovan je kao marketing konsultant u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (European Bank for Reconstruction and Development) na projektima sa malim i srednjim preduzećima u Srbiji i kao mentor u CEE Tech House boutique innovation hub-u iz San Franciska na projektima razvoja i pozicioniranja kompanija iz Centralne i Istočne Evrope na tržištu SAD.

Pored komercijalnih angažovanja, dugi niz godina učestvuje na različitim projektima Ministarstva kulture i javnog informisanja.

 

 

Povezani članci